Тъга по обичане

Весела Йосифова
ТЪГА ПО ОБИЧАНЕ

тихо... тихо пристъпвай
към мен
да не събудиш тъгата ми
по онези думи красиви
с които те обличах
да не изплашиш вярата
че все още те искам
да не събудиш очите ми
зад които съм те заключила
докосни ме с мисъл
невинно гола
за да си спомниш
колко съм те обичала
и колко съм била истинска
когато устните ми
са те изричали
в стихове

Весела ЙОСИФОВА