Не гоже помирати

Оксана Никонюк
Давай братки закуримо не знаю
Яка в нас доля до  кінця війни
Ми  молоді  не гоже помирати
Дівчина  жде  а мама найдороще

Чому не жити в мирі
Шануйте  ближнього до вас повага буде
Думка одна так свердлить мозок мій
Війна, війна
По Божім заповіту не живемо

Зараз атака  Боже поможи
Я обіцяв що  повернуся  мамі
Від мами хрестик на грудях оберіг
Життя дав Бог а друг хранитель ангел
Якщо плече і до плеча
Один за одного то будемо ми жити
Війну пройдемо до самого кінця
Якщо прикрити я прикрию тілом
Прошу про маму мою не забудь

Чому не жити в мирі
Шануйте  ближнього до вас повага буде
Думка одна так свердлить мозок мій
Війна війна
По Божім заповіту не живемо

Осколок, пуля вони такі коварні
Коли не ждеш тоді ужалить може
На поміч руку хто подасть тобі
Як рідна мама друг є у бою   
Якщо пройдемо  клятою війну
Мої для друзів всі відкриті двері



Чому не жити в мирі
Шануйте  ближнього до вас повага буде
Думка одна так свердлить мозок мій
Війна війна
По Божім заповіту не живемо