Прости меня

Расул Макашарипов
ГЕЧ МЕНДЕН !
 
Геч менден сюйгеним сюйген саялы,
Геч менден аявлум гюйген саялы.
Геч менден гёзелим гёзьяш саялы,
Геч менден осал къызьяш саялы.

Геч гёзлеримден сагъа къарагьан,
Геч гёзьяшымдан тузлу агъагьан.
Геч юрегимден къайгъыгъа батгъан,
Геч ойларымдан сюювню сатгъан.

Геч менден аявлум сени бозартып
Башгъагъа гюл болдум къоллама къолда.
Геч менден герегим гюлдей сёнгенмен
Жанланма сюемен,сюювюм ёлда.

Геч менден ёлукъмай къалсам шо ёлда,
Сен гёзлеген гёзлерингни гёрмесем.
Геч менден сени гёнгюнгню алмагъа,
Сюйгенмен,сюемен сёзюм бермесем!

Мажидова Маржанат.