Можна все зм нити

Дарья Очеретянко
Ти знаєш, можна все змінити,
Допоки сонце не зайде,
Допоки не зімкнуться віки,
І поки вечір не прийде.

Я знаю, можна все змінити,
І в новий день новим прийти,
І варто тільки захотіти,
І не лякатись далі йти.

Якщо ж і сум не полишає,
Якщо твій біль ще не пішов,
Ти йди до бою, йди до краю,
Шукай там те, що не знайшов.

А як знайдеш – тримай міцніше,
Запам’ятай  ту щастя мить,
Бо це життя – то не навічно,
Лиш пам’ять може вічно жить.