В дчуй мене

Алиса Миллер
Відчуй мене, любий, душою відчуй.
Благаю, бо час вже прийшов.
За недосяжним ти більш не полюй,
Аж надто далеко зайшов.
Покажу тобі різнобарвні світи,
Красу всього цього життя.
І вже не захочеш ти звідси піти,
Сам відкриєш секрети буття.
Своєю любов'ю тебе огорну,
Зелені засвітяться очі.
Я зоряне небо тобі розгорну, 
Щоб пізнав мої яснії ночі.