Mnie by... tylko twoja koszulke

Алла Польская
MNIE BY... TYLKO TWOJA KOSZULKE
 

Mnie by..tylko Twoja koszulke,
Zebym mogla zalozyc na siebie, 
Poczulabym wtedy rozbrajajaca ulge
Obecnosci Twej przy mnie, po prostu Ciebie.

Material koszulki tej bylby dla mnie
Boski, prawie...,  jak dotyk Twego ciala.
Moj glos wewnetrzny wbrew rozsadkowi
Cie wzywa: „Jestem Twoja, bez reszty, cala.”

Pragne by Twoim zapachem
Wypelnic po brzegi me pluca spragnione,
Otulic ma dusze, byc z Toba spelniona
W zmyslowych fantazjach, jakze steskniona.
 

06-09-2015
                ***

AP (wersja oryginalna)