Повiльно...

Тамара Романова
Повільно я в коханні розчинилась
І зникла незалежність вся моя.
Коли ночами, любов мені наснилась,
А я навіки лише для тебе і твоя...
Повільно, любов у серці зародилась,
Таке велике, світло - щире почуття.
Душа так спрагло жагу і солод пила,
Щоб стали Ми одним серцебиттям.