Осiннiй вiрш

Тамара Романова
Сьогодні знову дощ іде,
І серце країться моє,
Бо осінь ходить за вікном
І хоче взяти в свій полон.
Не люблю осені, я! Ні!!!
Від неї дні усі мої сумні.
Дощами серце розриває,
сум та хвилювання навіває.
Я знаю, будуть теплі дні,
Зігріє Сонце рученьки мої.
І буде спокій в серці і любов!
Сум цей мине і радість знов!