09. Карпаты-!!!

Владимир Беспаль 2
Я з Дитинства Люблю Свою Землю
Завжди Любив Гори Воны Манять Мене
Своєю Величю і Не Обятною Широтою
Вони Стоять Гордо Заможно , На Віка
І От Родилися Такі Хороші Рядки

    ((((((Карпати)))))))

Дивлюсь на сіру даличінь
Карпати  снігом вкриті
Знизини тягнутьчя гаї
 Сирпанками всповиті

І Велич Лісу височить
Під нашими горами
Зелені пагорби дібров
Вкрилися квітками

Там милий Серцю Черемош
Тримбіти в сурми грають
Струмки водиці гомінкі
Нам Душі звеселяють

І тягнуться аж до води
Гаї ті калинові
І Серце радісне моє
Згорає від Любові

З легенька вітер на біжтить
Смереками гойдає
І дощик теплий Весняний
Із Неба на крапає

І радісно моя Земля
Водицю ту спиває
І пісня льється із Душі
В смереках десь змовкає

    Написаний:16.05.20-13.р.
Опублікований:05.09.20-15.р.