Полыневым ознобом

Миоль
                Ирине  Семко


Клеймо заката
Полыневым ознобом
Звезды заветной
На солнце тени
Утраченного света
Невозвращеньем
Дописанная книга
Страниц последних
Прелюдия начала
Успокоенья


26. О8. 2015