06. любич-!!!

Владимир Беспаль 2
Біля Нашої Фазенди Біжить Хороша Річка
   Вона Радує Своєю Бистрою Течією
      Ми Знею Завжди Розмовляємо
          Якщо На Серці Якась Туга
               То Вона Рада Помогти 
                Очиститься Кожного
                Хто Попросить
*----------------------------------------------------*

              (((ЛЮБИЧ)))
     ^----------------------^

Тече Любов в Моїй Душі
                Тече Куди Не знаю
Відірваний Осики Лист
                Летить По Небо-краю
Летить у Далич Голубу
                У Різнотрав'я Цвіття
Тебе Мій Краю я Люблю
                Гойдаюсь в Твоїх Віттях
Іду До Тебе Завжди я
                Мій Любич Дорогенький
Хочу Тебе Обняти я
                Мій Брате Веселенький
-------------------''''''--------------------
Співаєш Пісню Зятяжну
                Про Щастя Та Про Долю
Роскинувся Широко Ти
                Бо Маєш Свою Волю
Іду я Берегом Твоїм
                Дивлюсь На Твою Вроду
Радіє Сердце і Душа
                Коли Захожу в Воду
--------------  Отак Сидів-би Вічно я
                Та Іти Уже я Мушу
Спасибі Любече  Тобі
                Що Очищаєш Душу
      Написаний: 26.01.20-13.г.
Опублікований: 05.09.20-15.р.