05. Путь-!!!

Владимир Беспаль 2
        (((Путь)))

Зібрався я в Далеку Путь
   Мої Літа За Мною йдуть
      Дорогами Мене Ведуть
         І Серце Вказує Їм Путь

Через Життя Пройшла Душа
   Назад Немає Вороття
      Стоять Літа Собі Рядком
         Шепочуть Щось Собі Тайком

У Зимню Стужу Під Вікном
   Морозом Сковує Їх Знов
      Про Довгі Зимні  Вечори
         Подумай Тай Собі Збагни

Біжать Крізь Час Наче Вода
   Кидає Даль Їх Вікова
      І Як Та Божая Роса
          Приймає їх Моя Душа

Вклонюся Їм я До Землі
   Скажу Спасибі Що Мої
       Тутешньий Світ За Ними Ішов
          Хотів Зловити Тай Не знайшов

Літа Літа Мої Літа
   Біжать Собі Десь у Віка
       Ростануть Стиха На Воді
          Як  Скалки Сніжні  Льодові

  БбНаписаний:22.01.20-13.р.
Опублікований:05.09.20-15.р.