Ворожка - вiйна

Лариса Лорнет
Я - суцільна протилежність,
всім боям війни чеснот.
Наказала обережність
не скорятись дії нот.
Я б не слухалась, але
та ворожка напоїла, -
людей в воїв обернула,
творить нам "парад-але".
Опадають струсом Зорі,
ти ж тримайся, не хились,
ще скупаємося в морі,
хиткий Місяцю, колись.
Гойда місячна колиска
галактичні полюси,
до Землі пустилась низка
миролюбної краси.
Субмариною пірнути,
не чіпляючи гачків;
океаном захлинутись,
до надійніших часів...