Зверхнiсть

Лариса Лорнет
Земля,Землі, Землею перейматись,-
триматися подалі від землі...
Хоч зрідка, поглядами, обійнятись
й дощем гасити ті вуглі.

Включати думкою напругу.
Бажання міць вітрилом розгорнуть,
і тільки другу...,тільки з другом
поєднувати далей путь.