Ти не лякайся

Лариса Лорнет
Янгол з кадилом пройшовся повз нас,
ти не лякайся, дитинко, ніколи.
Просто готуйся вступати до школи.
Щедрик горішків й забавок припас.

Будуть ще весни кружляти ластівками.
І щебетання над нашим вікном,
в память ввійде вогнестійкими плівками,
до чаювання зі смаком,- обом.
 
Любий мій хлопчик, лірично осяйний,
Де б ти не був,- щастя долі твоїй!
Завжди ти перший, бо Богом обраний, -
святий мій дощику, мій Водолій...