Боргил Храванон. Разом з тим так разом з тим...

Станция Маяковская
     *...Разом з тим, назву «Лівий марш» («Левый марш») мав вірш радянського поета Володимира Маяковського. Цей вірш було написано під час так званої «Громадянської війни» у 1918 році та присвячено матросам-червонофлотцям, які боролися за встановлення радянської влади на території колишньої Російської Імперії. Цей вірш, серед іншого, містивзаклики до встановлення радянської влади...

      Таким чином, зазначена назва видання (газеты «Коммунист» - Б.Х.) - «Лівий марш», «Левый марш» може підпадати під дію Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», оскільки містить напис, присвячений подіям, пов’язаним із встановленням радянської влади.

                Минюст Украины*


В(о)лодимир Владимирович Маяковс(ь)кий?

Был и остался должен
(обязан!)
в Постсоветии
хоть где-то
успеть
побывать
подпольным:
под
     полным
запретом.

Для начала
«небратья»
                наши
напомнили нам -
     и себе,
     и всем -
чьи именно
                марши
не поправели
     =
не устарели…

Ну,
     ничуть!

И кто -
           вне надуто-надуманных 
схем -

Владимир Владимирович
   *на
     самом
     деле*.