01. Молитва Господу Иисусу Христу-!!!

Владимир Беспаль 2
Мен багато задают запитань друзі із Facebook
Чого не пишу віршів , на Українській Мові
 На своїй сторінці, Ось Пишу для вас друзі
Ось вам перший збірник  , на Українській Мові
Дякую всім , Хто буде їх  читати 
Низький Вам всім уклін  і Благословіння Боже
Я вам дарую від чистого Сердця.

ЦЯ МОЛИТВА НАПИСАНА  МОЇМ СЕРЦЕМ

(((МОЛИТВА ГОСПОДУ ІСУСУ ХРИСТУ)))
^------------------------^--------------------------^

Тебе я Господи Люблю
Люблю Душею Своїм Серцем
Тобі Одному я Молюсь
Молитись Буду Аж до Смерті
----------------'''''''--------------
Молю Тебе Щоб Ти Послав
Святе Своє Благословіння
Перед Іконами Святих
Молю Тебе я На Колінах
Прости Нам Господи Гріхи
Ти Нас Всіх Любиш я Це Знаю
І Серед Храму я Святого
Тебе Одного Лиш Благаю
Я Послужив Вже Сатані
І Все Пером Не Описати
Прошу я Господи Тебе
Путь Істини Хочу я Знати
Тобі Виносим Ми Хвалу
Кожний День і Що Хвилини
Христос Воскрес Кажу Людям
Воскрес  Воскрес Він Внас Єдиний
Іссусова Молитва Служить Мені
Багато Рокі , Низький їму  Уклін

Написаний:05.01.1976.р.
Опублікований: 04.09.20-15.р.21/10.