Напророчу долю

Надежда Рубан
               
     долю  напророчу.

Давно  чекала  внучку  я  жадану,
В  Мадриді  вона  буде  жити ,
Мою  внучку  ,  нашу  любу  Дану,
Принц  Іспанський  має  полюбити.

Щасливу  долю  я  молю  у  Бога,
Своїй  внучці  долю  напророчу,
Життєва  хай  стежина  буде  довга,
Кохання  ,  щастя  та  богатства  нашепочу.

В  моєї  Дани  буде  щире  серце,
Краси  і  ніжності  їй  зичу,
Щасливе  хай  їй  світить  сонце,
Хай  має  добру  ,  милу  вдачу.

Хай  Бог  дає  таланти  різні,
Щоб  було  легко  в  світі  жити ,
Всі  мрії , щоб  були  досяжні,
З  Іспанським  принцом  одружити.


Автор:  Н.П.Рубан.