04. Тома-!!!

Владимир Беспаль 2
Цей Вірш Був Написаний На Юбилей Мого Сонечка
Моєї Коханої і Дорогої, я Люблю Тебе  Мій Сонячний Зайчик

   (((ТОМА)))

Тебе Люблю Любов Моя
Моя Томуся Золота
Стобою йду через года
Біжать вони наче вода

Хвиля гонить їх у вир
Там розкриваються у шир
Посядуть з тиха на  воді
Як ті дикі Лебеді

А я З тобою тут Живу
Твою Любовь я Серцем пью
Я хочу Богу помолитись
Щоб дав Любові тут напитись

Що ми з тобою дві Душі
Життя прожили у Любві
А скільки було тих ночей
Я пив Любов з твої Очей

Одну тебе я тут Кохав
Від злих людей оберігав
І тільки Господа благав
Щоб він тебе не відбирав

Послав Господь нам Світлі Дні
Ми залишаємся в Любві
Ідем  з тобою в ритм Життя
Як ті два білих Лебедя

      Написаний:  13.01.20-12.р
   Опублікований:04.09 20 15.р 23/56.