02. душа-!!!

Владимир Беспаль 2
Цей Вірш Був Написаний , Біля Флоровског (Жіночого-Монастиря)
Коли Набирав Воду  з Святого Джерела
 Називається Він Душа.

      (((ДУША)))

Твори Співай Моя Душа
Пливи Понад Мірами
Там Де Небесний Диво-Світ
Господь Він Завжди Знами

Я Чую Пісню Тих Світів
Світлом Вона Дише
У Тій Ранковій Чистоті
Наче Дитя Колише

Із Тих Небес сюди Іду
Лечу Пока  я Звикну
Вам На Землю я Несу
Господьнюю Молитву

Я з Тих Мірів Любов Несу
Світлу Теплу Ніжну
Ви Зустрічаєте Мене
Наче Зиму Сніжну

І Повертаючись Назад
Я Стаю Душою
Я Прошу  Мене Признай
Я в Мить, Стану Твоєю

       
   Написаний: 09.01.20-13.р.
Опубліковано:04.09 20 15.р.