Кв ти в волосс

Вика Зеленская
Квіти в волоссі,на них блискіт сонця,
Свіжість ранковой роси.
Дівчина в полі,навколо колосся,
На Українській землі.

Небо яскраве,та осінь барвиста,
Нам принесе урожай.
А на деревах,вже красне листя,
Осінь бистріш зустрічай.

Назбирай листя багрово-червоне,
Його в вінок заплети.
Під блискіт сонця всміхнися колоссю,
Вдихай свіжість роси.

Навкруги гарно,немов би у казці
Яку ми склали самі.
Квіти в волоссі,такі ніжні ніжні,
Як свіжість ранковой роси.