03. Небеса-!!!

Владимир Беспаль 2
 Ще Один Такий Собі Вірш Тоже Написаний Давно
 Він Називається  Небеса Написаний (((Монастирі Китаївській -Пустині)))


       ((( НЕБЕСА)))


Я Знову Йду у Небеса
В Далеку-ю Дорогу
З Коханням іду До Тебе Я
Щоб Поклонитись Богу
Моєї Світлої Душі
Любовю Що Так Зветься
Що Так Тонесинько Тримтить
І Радісно Смієтся
Святая Матінко Моя
Іду До Тебе Знову
Тобі Спасибі За Любов
За Пісню Колискову
Пречиста Діва Ти Моя
Небесного Порога
До Тебе Хай Зійде Душа
До  Святого Дома

    Написаний:     07. 01.20-13.г.
    Опублікований:04.09.20-15.г.22/48.