Я продовжусь в тобi...

Тамара Романова
Я продовжусь в тобі, сонячним світлом,
Краплею дощовою, буду на твоїй щоці...
Буду тим, бешкетним, бунтарем вітром,
Ти лише серце моє тримай у своїй руці...

Я продовжусь в тобі, тихім шепотом серця,
Сивиною на скронях і тугою у твоїй душі...
Хай кохання живе, щастя дзвінко сміється,
Щоб писались нові та щасливі вірші.