Ой, рiченька рiднесенька...

Ольга Муромец
Ой, річенька , ріднесенька,
Твоя вода свята
Там я була малесенька,
Матуся молода

У березі зеленому
Гуляли по росі
Між вербами та кленами
бабусі й дідусі.

І всі вони замислено
Вдивлялися в одну
Піснями заколисану
Дзеркальну глибину.

Жили, кохали, мріяли,
Та час - немов вода...
Біжить... і знов до вирію
Лелека відліта...

Біжить, біжить водиченька,
А я стою, сумна...
"До тебе, люба річенька,
Ще вернеться весна...


А молодість не вернеться,
Не вернеться вона"






фото из моего альбома, мой любимый Северский Донец.