кавовару

Макин Тоша
майстерно зварена кава
довго не холоне навіть
під вогким осіннім вітром
дякую, друже
ти зігрів моє серце

===========================

мастерски сваренный кофе
долго не стынет даже
на промозглом осеннем ветру
спасибо дружище
ты согрел мое сердце