Ромен-цвiт

Клавдия Виноградова 2
            Залишилось за обрiєм мiсто,
            Де так рясно буя ромен-цвiт,
            Де здiйснився,наповнившись змiстом,
            Перший мiй мiжзiрковий полiт.

            Я тi зорi всi знаю по йменням:
            Батько,мати ще вчителька,дiд,-
            Всi,хто вiру давав i натхнення,
            Всi,про кого кажу:"Це мiй рiд!"

            Ген за обрiєм мiсто лишилось,
            Все тихiше зiтхає Сула...
            Вiтер з моря наповнив вiтрила:
            Ромен-цвiту пора вiдiйшла.