смак життя

Александра Птица
Смак життя надто схожий на спрагу
Або сильний задушливий голод.
Щосекунди заплічний наш холод
Заміряє приречених снагу.

Як біжиш ти? Чи вистачить сили
Перестрибнути кроком останнім
Ті помилки, в яких ти був раннім
Ті щербинки, від котрих ти квилив.

Афине