Гимн украинской сборной по футболу

Евгений Купянск Онищенко
Вона вірна своїй справі,
Завжди людям вірна.
І не сором в цій державі
Українська збірна.

Ми усі твоя родина
Успіху бажаєм.
Навіть в світі Україна
Єдністю вражає.

І поклали вам плечі
Не тягар,а долю.
Вам знайомі такі речі-
Гідність,у футболі.

Вірить в вас наша держава,
Маємо надію.
Хай завжди вам буде слава!
А весь люд радіє.