Истор1я. Акров1рш

Эмма Пантелеева
І млу століть розвіять їй дано.
С тарих часів шляхи належить знати.
Т ворить життя сучасне, заодно
О тож і про своє майбутнє дбати.
Р оки прийдешні думкой не сягнуть,
І уперед важким здається путь,
Я кщо її ретельно не вивчати.