Конкурeнция или разговорчики о Красной Книге

Татьяна Окуневская
Ось скаже калина
Морошці - я краща.
Ти в мосі, я в
Полі - гойдаю зірки

"Болотний янтар" -
Відповість все інакше-
В болоті Харвязі,
Ми знаєш, які?

Розправе листочки
Червоній Бузи'ні
Легесенько вітер.
Та, носом шмигне -
Ви не записані в
Книзі Єдиній
Все краще, дівчатка -
У книжиці є.

30.08.2015

"Та, носом шмигне" укр.народн. - Она, бузина фыркнет. рус.