Даруй мне

Алла Пузиновская
Даруй мне,любая мая.

Не для мяне ужо зямля.

Мяне паклікалі нябесы.

Не цалаваць твае мне косы,

Не шанаваць цябе мне болей.

Няхай цябе шануе поле...

Хай росы ногі твае мыюць,

Замест мяне- вятры абдымуць...

Хай салавей- табе спявае,

І месяц-хай цябе люляе.....

Не плач,каханая,прашу.
  Ты не трымай маю душу...