wIThout pREluDEs

Иньфинити Любви
Ось буває так пекельно зажадається,
Що терпіти смак цілунків нема сили.
Тоді застібки із м'ясом видираються,
Щоб кохатись конче дико, шаленіло.
Тоді пестощі прелюдій забуваються,
Все, що нижче пупа, кидається долу.
Скаженілі двоє жадібно злипаються,
Й тугий шкворень розтинає матіолу.