Самотнi душi

Калиниченко Алексей
Осінні вітри приносять тишу
Вносячи сум'яття в наше життя

Самотні душі, ніким не почуті
Бродять по світу зовсім одні

І ввечері йдуть по бетонних ложах
Під гул самотніх голосів.