Тiльки рахувала...

Людмила Дзвонок
В школі працювала - діток лікувала,
А тепер пенсійний вже у мене вік,
Та от у онучки та пора настала,
Щоб переступити школи їй поріг!

Жде, всі дні рахує, скільки вже зосталось,
Ох, і нетерпіння, і отих розмов!
Час летить так швидко, в іграшки ось гралась...
Тільки рахувала... - починає знов!

Хочу, щоб з роками не перехотілось -
Тому наставляю кожен день і час:
Треба буть кмітливим і у всьому вмілим,
Щоби гарно вчитись - повторить не раз!

Тільки рахувала - починає знову:
- Днів, бабусь, лишилося... ось дивися, п'ять!
В мене вже до школи майже все готове...
Ой, бабусь, ходімо, мабуть, ще гулять!
                25.08.2015