Дитинство

Лисья Тень
Той світ дібров і ніжних поривань,
Мене завжди він чарував красою,
У ньому безліч чарівних бажань
І довгий час до зустрічі з тобою.

Вже розумію, що туди не повернусь,
Час швидко йде, біжить невпинно,
Коли стікають сльози, я сміюсь,
Тому що ще в душі живе дитина.

Який чудовий був і гарний світ,
Турбот не було, що є у дорослих,
І пройде ще, мабуть, багато літ,
Та буду пам'ятати любі роси.