***

Валентина Горбатая
Хай буде мир на всій землі та мирне небо в Україні!
Хай згинуть вороги її і дух ворожий в їх насінні!
Хай буде небо голубе, жовті лани під ним буяють!
Хай все квітує і росте та мирно солов'ї співають!

Бо ж не ліниться мій народ, трудяга він бо споконвіку!
Мій Боже, нащо ще скорбот? Візьми наш люд в свою опіку!
Він вміє землю берегти, він вміє сад оберігати
О, Господи, благослови, дай миру там лиш панувати!

Нехай калина там цвіте, в долинах маки розцвітають
На память всім, хто кров пролив, бо всі герої не вмирають!
Нехай, попри незгоди всі, народ здобуде перемогу
Над злом, неправдою в усім та буде завжди в мирі з БОГОМ!!!