24. 08. 15 День Незалежностi

Лариса Лорнет
У коси вплетено Творцем вінка початком,
З часів Трипілля, джерельцем, до наших днів;
З гуління, перших щебетань твого малятка,-
До скрипів в бурю старих, древніх яворів.

Вона, як стрічка, промайне з вітром в безмежність,
Так, за собою в бій веде її прапор,
Зі смутку й щастя витканая – Незалежність!
Моєї долі характерний  двокольор…