Украине

Basic
Коли неміють руки
та Сонце у Серці стонить
Коли у твоіх долонях
твій прапор у крові.

Ти залишайся, Брате
не зіркою у небосклоні
не облаком Блакитним
А воіном Зорі.

Палають хати , стогнуть
у ярмі жінки та діти
Та твою рідну землю
Поплюжать  русичі...

ти залишайся,  Брате
не соромовязливим
а мужнім украінцем,
- воіном Зорі.

І шлях твоеі Долі
пройде крізь бій та смерті.
Полони та  тартрути
Були в усі часи

Але завжди у небі
Світять зірки надії
Що вільна Україна
Засяє над усім.

Коли неміють руки
та Сонце у Серці стонить
Коли у твоіх долонях
твій прапор у крові.
То кожний українець
родиною боронить
Свою рідненьку Землю
Та на й своєї Землі....
---

Слава Україні.
СБ.