Цветёт мать-и-мачеха. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Квітне мати-й-мачуха

Я так давно тебе не бачила…
Своїм торканням золотим
Збудили квіти мати-й-мачухи
Мене у березні від снів.

З такою сонячною втіхою
Згадалось рук твоїх тепло.
І я прокинулась – усміхнена,
Немов зими і не було.

З такою щирою довірою
В весну покликали мене.
Мій любий легеню! Я вірую –
В твоє кохання осяйне!

16.03.2015