На стихотворение - Весна ещё спит. укр

Ирина Бондарь Левобережная
На вірш «Весна ще спить…»

  "...Не смій її будити,хай поспить,
   Красунею, чарівною на вроду..."
                УЛВІР

А хто мені поставить заборону?
Нестримна я і збурена - вода,
Що вже прокинулась, і рве усі припони!
Мрійлива та гаряча, молода,

Від сонця – диво-променем розкута,
Від неба –  диво-синню пройнялась!
Я виграЮ – не можеш ти не чути!
Весни бажаю! Хвиля піднялась,

Зламала всі поставлені запруди!
Струмками увірвалася в сніги!
Весна іде! Тож прокидайтесь, люди!
Для вас – встелю травою береги!

Серцям велю - співати і кохати,
Цвірінькать птахам, проліскам – цвісти.
Весни ріку словами – не втримАти!
Провісницю тепла – не відвести!

14.02.2015