А з ким поговорити?..

Мария Зубрий
А з ким поговорити по душам?..
Бо є таке, що всім не розказати...
Не кожен зрозуміє...й скаже вам -
Ти не винось сміття з своєї хати!

А часом серце проситься! кричить!..
Так хочеться його від дум звільнити...
Ніхто не вірить, як воно болить,
А ти з тим болем так і мусиш - жити...