Молитва

Даниэль Светлозарный
          Николаю-Угоднику.

Николо,помилосердствуй!..
Поможи нам,молящим о Тебе,
Обогрей теплом Надежды наши плоть и се'рдца...
Твердо Вера ко Тебе пусть возрастет.
Мы,Агнцы,не затрагивающие,и кроше злобы,
Ко Тебе стремашиеся днесь и ношь...
Чтим Молитвы,аж еси у смертна ложа,
Помочи желаем,точь.
                3.02.15г.6.