Как Тебя не любить

Виталий Пушкарь
;        Як Тебе не любити.

1. Падає , падає  листя
Як передвісник зими.
Скоро покриє сніг чистий
Землю, неначе крильми.
Холодом скоро повіє
Невідворотньо ніяк.
Божа любов лиш зігріє
І до мети шлях відкриє
Наче надійний маяк.
        Приспів:
Своє життя віддаю я у руки
Мій Ісусе, пробиті Твої,
         Бо замість мене Ти витерпів муки
Коли на себе гріхи взяв мої.
Лиш у Тобі можу вічно я жити
Коли скінчіться життя це земне,
  Двічі.        Як же Тебе не любити
                Коли Ти любиш мене.

2 . Твоя любов привернула
     До Тебе у кятті.
     Наче ніколи й не було
     Грішного в моїм житті.
     До Себе знов закликаєш
     Кожного, хочеш спасти.
        Тебе Він також прощає
        І лиш одного чекає
        Коли промовиш і ти.
   
3.    Скоро настануть морози,
       Скінчиться скоро життя
       І на останній дорозі
       Не буде вже вороття.
       І у останню хвилину
       Знову звернусь до Христа.
      І у подяці невпинно
      З вірою в небо полине
      Моя молитва проста.