AntheM

Иньфинити Любви
Цілуй мене хтиво й протяжно,
Не в губи, а нижче, по лону,
В ледь знані місця, недосяжні,
Щоб грати кантати зі стону.
Щоб чути рулади крізь схлипи
Та й бачити, як я знов гину,
Щоб вміло прискорити ритми
Октав із Любовного Гімну.