Падати

Князев Дмитрий
Так приємно іти догори
Але боляче падати вниз
Я ламаю своє життя
І рушаю стрімко на карниз

Міліарди самотніх зірок
Не дістатись мені до небес
Ще один небезпечний крок
Це мій останній тобі СМС

Унизу так багато людей
Та її серед них нема
В голові ціла купа ідей
Але в серці тепер зима

Кілька кроків і полетів
Вже запізно,спливає час
Я насправді цього хотів
Але це вже не в перший раз

Рветься серце,холоне кров
Твій цілунок руйнує ніч
Це нестерпно і знов і знов
Опиняюсь я потойбіч......
            15.08.15
Не встигнути і падати
Не можеш мені нічим зарадити
Все нище,нище,нище падати
Жити тобой,тобою марити..