П вденний шквал

Николай Берковский 2
Коти волають знов на хаті,
Гіллям горіх б"е об вікно...
Гуркоче грім, змивае хату,
Потік бурхливий , у Дніпро...

Шалений вітер гне тополю,
Ламае сонях, вuтuй тин...
А сполох блискавки миттево,
Ось-ось запалить старий млин...

Холодний дощ, як з водоспаду,
Гуркоче грім , на все село...
А в небі кольори  веселки,
І Сонце знову ожило...

Рівчак захованuй водою,
Потiк бурхлuвuй геть несе...
А в небі ластівки літають,
І вітер хмари прожене...

Тепер возкресне спрагла земле,
Достигнуть дині, кавуни..
А виноград на довгих лозах,
Вином заграе восени...

14.08.2015.      21:10.

PS.Написал красочную картину украинской
   природы в стиле Кобзаря.Как говорил
   Джек Лондон,-если писать, то чтобы
   было видно вспышки далеких галлактик
   и завораживал свет далеких миров...
  С уважением, Николай Берковский.