Навчи розлюбити

Торговка Воспоминаниями
Хапай за тіло, хоч нутрощі витягай.
Тільки душу не смій чіпати.
Бий мене, ріж, роздягай
Та змушуй від болю сконати.

Вбивай мою гордість, грішну силу рубай.
Можеш їсти мене чи пити.
Кляни, катуй, стріляй,
І нарешті навчи розлюбити.

Зламай мої крила, байдужістю засліпи.
Розірви бідне серце дощенту.
Спали, зруйнуй, розчави,
Живою сховай у цементі.

Забери надію, мрії моїй зашкодь.
Зневір в останньому шансі.
Але на щирість мене не виводь,
Кружляй у брехливому танці.

Я не відкриюсь тобі, як не благай.
І без цього важко забути...
Хапай за тіло, хоч нутрощі витягай.
Тільки в душу не лий отруту.