Отакоji

Ицхак Скородинский
Отакої

Цундря-цугом,
волоцюги,
запрягли всіх нас рядком...

Ой-йой!

Гонять вгору,
та по пиці,
ще й по спинах батожком.

Гоги-моги,
ми не змо-о-о-озі
від могили розверну...
У-ух, ти!

Крізь замети та застру-у-у-ги...

Із заліза постромки...

Ми у прі-і-і-рву,
гухнем цугом...
У невтямках — реп'яшки...

Ой-вой!!!

Бляшки-мушки, впобегу-у-у-шки...

Розкри-ва-ва-ва-венки.