В лiжковi нiхто не спить!

Юрий Сафроненко
В ліжкові ніхто не спить!
Перетвориться на мить,
Як заплющать дітки вії -
Корабель в дитячі мрії!
І натиснуть всі форсаж.
К зорям-снам -
на
А
Б
О
Р
Д
А
Ж
!!
04.08.2015=GoldKing=