Минское коленопреклонение - 2

Мехти Волас
От і все! Закували в кайдани,
Полонили надію мою.
Ворогам преференцію дали,
Я ж у долі стою на краю.
Попереду дні відчаю, болі-
Придністровський терновий вінець.
Боже, дай не зламатись в неволі,
Не звести почуття нанівець.
Дай наснаги,додай мені сили
Щоб не жевріти серед життя.               
Щоб не згас в серці вогник надії,
Щоб манило вперед майбуття.
Додай розуму різним Іудам,
Нашим воїнам янголів дай,
Й на скрижалях Великого суду
Душі їх поіменно згадай.
16.02.2015 р